header1.jpg header2.jpg header3.jpg
Bestuursmededelingen
16-8

NIEUW SEIZOEN MET NIEUW HOOFDVELD ...

Nieuwsafbeelding Met het nieuwe tapijt komt het moment steeds dichterbij dat we op het nieuwe hoofdveld van HDS kunnen spelen. Meer sprieten per vierkante centimeter houden meer water vast. De bal rolt als nooit tevoren. De demping spaart enkels en knieën. Het hoofdveld ligt (weer) aan de prettige zijde van het clubhuis. Het nieuwe seizoen gaat beginnen ... ...

Jongste Jeugd + Jeugd
15-8

LEIDING GEZOCHT - Jeugdkamp 2017

Het duurt nog even, maar het Jeugdkamp 2017 komt er weer aan! Het kamp is van maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober 2017 en wij zijn nog op zoek naar leiding voor het allerleukste kamp van HDS.
Het kamp is voor de A t/m D jeugd van HDS en staat in het teken van een week vol plezier met jouw teamgenoten en andere HDS’ers.
Als leiding verwachten we dat je jouw verantwoor...

Algemeen
8-8

TRAININGSSCHEMA GAAT IN PER 28 AUG (tenzij...)

het trainingsschema zal deze periode zover mogelijk worden ingevuld. we zijn nog op zoek naar trainers, een aantal weet pas na 1e bezoek school wanneer zij/hij kan.
de teams in de top en opleidingsteams vernemen via hun trainer wanneer zij starten, de breedteteams en jongste jeugd  starten vanaf maandag 28 augustus.
het schema kan nog wijzigingen dus check rege...

Algemeen
8-8

Is je gebit je heilig, sport dan veilig!

Nieuwsafbeelding Op zondag 3 september 2017 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief.
SPTL gebitsbeschermers  is aanwezig van 10.00-14.00  uur, u kunt vrij binnen lopen in het clubhuis van HDS.

Graag wel even van te voren aanmelden zodat u snel aan de beurt bent, uw aanmelding is reeds uitgeprint en...

Jongste Jeugd + Jeugd
1-8

JEUGD-KAMP-LEIDING GEZOCHT

Nieuwsafbeelding Het HDS Jeugdkamp komt er weer aan! Wij zijn nog op zoek naar leiding voor het allerleukste kamp van HDS van maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober 2017. Het kamp is voor de A t/m D jeugd van HDS en staat een week lang in het teken van plezier met jouw teamgenoten.

Als leiding verwachten we dat je je verantwoordelijkheid neemt, dat je het ontzettend leuk vindt...

Algemeen
6-6

MEISJES D ZOEKT DRINGEND KEEPSTERS!

In de leeftijdscategorie meisjes D hebben we komend seizoen genoeg kanjers als speelsters, maar missen we keepsters!
ben jij stoer en beweeglijk en voor niemand bang? wie weet is dit dan DE gelegenheid om te kijken of keepen iets voor jou is! natuurlijk word je goed ingepakt met een stoere outfit!
meld je aan bij Caroline en dan regelt zij een proeftraining !
...