HDS huldiging kampioenen medailles.jpg HDS jeugd met sproeier.jpg HDS Jeugd prijsuitreiking.jpg HDS Roy Jansen Veld.jpg
13 Mei Ev

HDS is klaar....

Nieuws afbeelding


Voor een geweldig mooi feestje!Want na 9 lange jaren is HDS Heren 1 kampioen geworden in de tweede klasse en gaat volgend jaar knallen in de eerste klasse. Dus dit mag…Néé MOET gevierd worden.

Op zondag 26 mei, SUPER SUNDAY speelt HDS Dames 1 om 12:45 uur een spannende wedstrijd en Heren 1 speelt om 14:45 uur voor de eer. (D3, H3, H4, vetA spelen allemaal thuis). Om deze wedstrijden heen is er een heerlijk dag vullend programma samengesteld zodat je de hele dag op HDS kunt vertoeven.Programma
 • 12:30 uur lunch op HDS
  Foodtruck waaruit aangeklede Italiaanse bollen met Burrata of Mortadella worden verkocht. Mamamia!
 • 12:45 uur start Dames 1
 • 14:00 uur begint onze DJ Immer Geertje vast warm te draaien. De mannen van "GiG hard Seltzer” creëren een gezellige loungehoek met drankjes. Beet by Peet steekt oesters en serveert deze met frisse dressing. Er is een mooi barretje met wijntjes van "Van Leersum” want een zeevrucht moet zwemmen, toch?! En natuurlijk vloeit de Estaminet rijkelijk uit de tap.
 • 14:45 uur start Heren 1
 • 16:15 uur huldiging Heren 1
  Mannen van H1 worden in het zonnetje gezet!
 • 17:30 uur diner op HDS
  Porchetta van de BGE met huisgemaakte Ceasar salad en rozemarijnaardappeltjes uit de oven.
Wil je mee-eten?
Dan kun je via de link vooraf reserveren en betalen €15,-.
Let op! Alleen op reservering. We verwachten veel aanmeldingen en 𝘃𝗼𝗹 = 𝘃𝗼𝗹 18:30 uur gaat het feest pas echt los! Want de enige echte Captain Midnight komt er een fantastisch feest van maken!

Iedereen is welkom, jong en oud!
Dat wil je toch niet missen?!