2021 Zaal 0. Bal stick met balk.png 2021 Zaal 0. Bal stick zwart-geel.png 2021 Zaal 1. bal met stick.png 2021 Zaal 2. bal met stick_balk.png 2021 Zaal 3. balken.png 2021 Zaal 4. meiden in de zaal.png
28 November Co

Corona-update: 28 november 2021

Nieuws afbeelding


Vanaf vandaag mag er na 17.00 uur helaas niet meer gehockeyed worden. De KNHB heeft aangegeven dat de zaalcompetitie wel doorgaat. 

Dat betekent dat er nu met man en macht gewerkt wordt aan een nieuw trainingsschema. Zodra dit bekend is, zullen we het delen.

Omdat we niet allemaal in de zaal kunnen trainen, worden onze kunstgrasvelden deels omgetoverd tot balkenvelden. Zodat we buiten toch op onze zaalskills kunnen oefenen. De trainingsuren worden via de lijnco’s gedeeld.

We gaan er het beste van maken en houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Corona-update: 19 november 2021
We vragen de teams die HDS komen bezoeken met een maximaal aantal volwassenen te komen:
  • Jongste Jeugd: maximaal 4 volwassenen (coaches, teambegeleider, spelbegeleider);
  • Jeugd: maximaal 6 volwassenen (coaches, managers, rij-ouders).

Corona-update: 13 november 2021
Helaas is vanaf morgen (zondag 14 november) geen publiek meer welkom bij de wedstrijden en trainingen op HDS. We laten alleen beperkt begeleiding toe voor de ons bezoekende teams. Voor HDS-teams geldt dat alleen coaches en scheidsrechters/spelbegeleiders welkom zijn. 

Dit heeft ook als gevolg dat de kleedkamers en bar vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gesloten zijn. De toiletten zijn wel bereikbaar.

Wil je gedurende de 'milde' lockdown iets organiseren in het clubhuis, dan is hiervoor toestemming van het bestuur nodig. 

We rekenen op jullie medewerking.


 

Gerelateerde nieuwsberichten

Corona-update: 14 januari 2022