Zaalstick-en-bal.gif ZaalZ02.gif ZaalZ03.gif ZaalZJ.gif ZaalZJ3.gif
5 Juni Ev

HDS eindeseizoensfeest 2018 - 2019, een knaller!

Nieuws afbeelding

 

Op 2 juni j.l. nam HDS afscheid van het hockeyseizoen 2018-2019. Een afscheid in brede zin. Want de Boelhouwers, Van der Marels, Vink en Balt namen afscheid van de HDS BBQ zoals we die kennen. En hoe! Geen doe-het-zelf grill maar een BBQ diner. Mooie garnalen en mals vlees op een fraai opgemaakt bord. Voorafgegaan door een borrel met sprankelend frisse gin tonics. Het was de kroon op een zonnige dag.

De laatste wedstrijden lieten een gewenste progressie zien. Heren 1 won met 4 – 1 van Pijnacker, Dames 1 liet met 6 – 1 Prinsenbeek ver achter zich. Er waren veel jeugd- en seniorenkampioenen (Heren 6, jawel) en tweede en derde plaatsen, die op het podium door Bram Franken en Daan Steenbergen werden voorgesteld om te worden toegejuicht. De flessen bubbels knalden, de oorkondes gingen om de hals en de bekers werden trots getoond. HDS in jubelstemming!

Ook namen we een beetje afscheid van Peter Feenstra. Na vele jaren Heren 1 en de afgelopen twee seizoenen Dames 1 treedt hij terug als trainer/coach. Hij blijft zich net als vroeger als HDS’er inzetten voor de vereniging, maar nu op enige afstand en met meer tijd voor de andere zaken in het leven.

HDS gaat actief de zomerstop in. Weer groeit het ledental, de beide Davids Akveld en Pokorny nemen hun posities in en op 1 september 2019 staat het openingsfestijn op het programma. Alsof er niets gebeurd is komen we terug op de velden van Madestein.

Het eindfeest van 2 juni 2019 staat inmiddels in ons geheugen gegrift. Om nooit te vergeten. Dank aan héél HDS voor een fantastisch seizoen. Fijne en veilige vakantie en we zien iedereen (ook Thomas P. en Svend den H.) terug voor de eerste trainingen in augustus en de start van het nieuwe seizoen in september!

Het Bestuur.