HDS huldiging kampioenen medailles.jpg HDS jeugd met sproeier.jpg HDS Jeugd prijsuitreiking.jpg HDS Roy Jansen Veld.jpg
5 Maart HD

Woord van de Voorzitter

Nieuws afbeelding

Beste HDS-ers,

Zo, hier zijn we dan aan het einde van een opwindend zaalseizoen waarin er veel kampioen zijn geworden, maar waar vooral heel veel gehockeyd is. Iedereen komt uit de winterslaap en er worden al veel oefenwedstrijden gespeeld op het veld. En dat is goed, want het tweede deel van het veldseizoen gaat beginnen en er staat veel op het spel! Tijdens de winterstop heeft het bestuur niet stilgezeten. Zo zijn er subsidies aangevraagd BOSA’s (bouw en onderhoud sportaccommodaties) om de financiering van het vijfde veld te regelen en er wordt ook hard gewerkt om de reserves van HDS op pijl te brengen.

In deze barre tijden is het soms moeilijk om weer een nieuwe stick of schoenen te moeten kopen daarom willen wij als club wat ondersteuning geven aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Met de verkoop van lustrum spullen (8 maart), kledingbeurs (23 maart) en sponsoring wil het bestuur een sociale pot opzetten waar leden een beroep op kunnen doen om ondersteuning krijgen. Zodra de pot gevuld is zullen wij meer informatie geven hoe/waar je deze steun kunt vinden.

Complimenten aan Dames 1 die een zeer succesvolle clinic gegeven hebben waar meer dan 100 jeugd onder 10 op af kwamen. Dit soort initiatieven is waar ik heel trots op ben, dank!In maart start er ook een landelijke wervingscampagne vanuit de KNHB voor jongste jeugd. Mochten er ideeën zijn of wil je helpen dan kun je contact opnemen met voorzitter jongste jeugd Manon.  

Op 16 februari 2024 is er een ALV gehouden om de nieuwe statuten die HDS nodig heeft goed te keuren. Helaas is dat op die dag niet gelukt maar een tweede kans is al gepland op 16 maart 2024.

Ook hebben wij onlangs met groot verdriet afscheid genomen van Mastodont Willem Klop. Namens het gehele bestuur onze welgemeende condoleances voor de familie en mastodonten. 

Sportieve groeten,
Jacco de Hooge 

Lees hier de CONVO.