HDS 90 jaar strand lichtletters.jpg HDS huldiging kampioenen medailles.jpg HDS jeugd met sproeier.jpg HDS Jeugd prijsuitreiking.jpg HDS Roy Jansen Veld.jpg
6 November Ev

Altijd al Piet of Sint willen zijn?

Nieuws afbeelding

Beste HDS'er,

December, de belangrijkste feestmaand, staat voor de deur. Op onze vereniging worden dan tal van activiteiten georganiseerd. Voor het Sinterklaasfeest voor de Jongste Jeugd is de Evenementencommissie op zoek naar vrijwilligers voor woensdag 22 en/of 29 november. Altijd al Piet willen zijn? Of identificeer jij je als echte Klaas?

Woensdag 22 november is de Pietentraining. Hiervoor zoeken we meerdere Pieten. Ben jij beschikbaar van 13:00 uur tot 18:00 uur?

Woensdag 29 november is de Sintviering op HDS. Ook hiervoor zijn we op zoek naar meerdere Pieten en een échte Sint, van 14:00 uur tot 17:30 uur. 

Altijd al willen weten hoe het is om de allerjongsten van HDS de middag van het jaar te bezorgen met strooigoed, cadeautjes en heel veel plezier?

Ben jij de enthousiaste Piet of rustige, kindvriendelijke Sint die wij zoeken? Meld je dan bij de bewaarder van het grote boek van HDS, Stefny Poillot, via 06 45 294 731.