00. Clubhuis.png 00. Dveld.png 00.4 H1.jpg 00.5 HDS meisjes 1..png 00.6 HDS Foto Rookvrij.png
14 Januari Co

Corona-update: 14 januari 2022

Nieuws afbeelding

Helaas nog geen zaalcompetitie 

Zojuist heeft premier Rutte aangekondigd dat de meeste beperkingen bij de sport worden opgeheven. Dat is goed nieuws. Dat betekent dat we allemaal weer zonder eindtijd kunnen sporten. 

Er zijn wel wat beperkingen:
  • we mogen alleen onderlinge wedstrijden spelen. De zaalcompetitie zal dus nog niet opgestart worden. Het officiële bericht van de KNHB moet nog binnen komen;
  • publiek is niet toegestaan;
  • bij het binnengaan van een binnen(sport)locatie moet een mondkapje gedragen worden en moet de coronapas getoond worden. 
Als HDS-bestuur kijken we nu naar wat dit betekent voor de senioren en de trainingen die inmiddels buiten zijn opgestart.


Corona-update: 19 december 2021
Vanaf zondag 19 december geldt een lockdown. De zalen blijven voorlopig gesloten; de KNHB heeft de competitie centraal stilgelegd. 
Onder de 18 jaar mag je buiten trainen en hockeyen. Boven de 18 jaar geldt een maximum van 2 spelers en inachtneming van de 1,5 meter afstand tot elkaar.Het clubhuis blijft gesloten. De dames kleedkamer is open voor o.a. toiletgebruik. Voor alle hockeyactiviteiten moeten via het wedstrijdsecretariaat de velden vooraf worden gereserveerd. 

Wij vragen iedereen om begrip, strikte naleving van de regels en om vriendelijke omgang met elkaar op Madestein.
Het Bestuur.

Corona-update: 28 November 2021
Vanaf vandaag mag er na 17.00 uur helaas niet meer gehockeyed worden. De KNHB heeft aangegeven dat de zaalcompetitie wel doorgaat. 

Dat betekent dat er nu met man en macht gewerkt wordt aan een nieuw trainingsschema. Zodra dit bekend is, zullen we het delen.

Omdat we niet allemaal in de zaal kunnen trainen, worden onze kunstgrasvelden deels omgetoverd tot balkenvelden. Zodat we buiten toch op onze zaalskills kunnen oefenen. De trainingsuren worden via de lijnco’s gedeeld.

We gaan er het beste van maken en houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.
Corona-update: 19 november 2021We vragen de teams die HDS komen bezoeken met een maximaal aantal volwassenen te komen:
Jongste Jeugd: maximaal 4 volwassenen (coaches, teambegeleider, spelbegeleider);Jeugd: maximaal 6 volwassenen (coaches, managers, rij-ouders).

Corona-update: 13 november 2021
Helaas is vanaf morgen (zondag 14 november) geen publiek meer welkom bij de wedstrijden en trainingen op HDS. We laten alleen beperkt begeleiding toe voor de ons bezoekende teams. Voor HDS-teams geldt dat alleen coaches en scheidsrechters/spelbegeleiders welkom zijn. 
Dit heeft ook als gevolg dat de kleedkamers en bar vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gesloten zijn. De toiletten zijn wel bereikbaar.

Wil je gedurende de 'milde' lockdown iets organiseren in het clubhuis, dan is hiervoor toestemming van het bestuur nodig. We rekenen op jullie medewerking.