00. Clubhuis.png 00. Dveld.png 00.4 H1.jpg 00.5 HDS meisjes 1..png 00.6 HDS Foto Rookvrij.png
1 Oktober Ar

Club scheidsrechter worden?

Nieuws afbeelding


Wil jij ook graag iets actiever worden binnen onze snelgroeiende vereniging waar gezelligheid de basis is voor een goed potje hockey? 

Bij het organiseren van de wedstrijden zijn wij als vereniging elk weekend afhankelijk van vrijwilligers. Door het groeien van de club hebben we altijd behoefte aan nieuwe en enthousiaste vrijwilligers. Gekwalificeerde scheidsrechters en spelbegeleiders zijn hierbij van groot belang, want "zonder scheidsrechters geen hockeywedstrijd.” 

Ben jij diegene die wij zoeken, meld je dan nu aan om spelbegeleider of clubscheidsrechter te worden via [email protected] 

Meld je snel aan zodat je er nog voor de 1e examendata klaar voor bent!

Bij elk team is een minimum van vier eigen scheidsrechters gewenst om de planning in de weekenden rond te krijgen. Na het eerste deel van het seizoen zullen veel teams in de zaal verder hockeyen. In deze periode worden de scheidsrechters niet door HDS ingedeeld. En om de wedstrijden door te laten gaan en de uitslagen te registreren, zijn clubscheidsrechters van essentieel belang.Vele handen maken licht werk waardoor we onze sportieve ambities kunnen blijven waarmaken!

Wil je weten hoe nu verder? Klik hier en lees de PDF.