00. Clubhuis.png 03. Hockeystick.png 06. MD1.png 10. pion.png
10 Juni Be

Sanders nieuwe trainer-coach HDS Heren 1

Nieuws afbeelding

Hockeyclub HDS heeft Rolf Sanders aangesteld als nieuwe trainer-coach van het eerste herenteam. De 42-jarige Sanders volgt met ingang van het hockeyseizoen 2021-2022 Paul Kuijvenhoven op.

De afgelopen vier jaar wist Kuijvenhoven als hoofdcoach uit een aantal veelbelovende jeugdige spelers een beloftevol team te smeden. Daarin schuilt voldoende potentie om met nieuwe energie een volgende fase in te gaan en het hogerop te zoeken.

HDS Heren 1 verblijft momenteel in de 2e klasse. De komende jaren heeft HDS de ambitie om de heren de weg te wijzen naar de eerste klasse. Voor dit moment is terugkeren in de top van de 2e klasse het eerste doel.

Rolf Sanders is oud-Heren 1 speler van HDS en heeft zijn gehele jeugd van jongs af aan bij HDS gespeeld. Na enkele trainings- en coachingsavonturen bij Craeyenhout, Qui Vive, Overbos en Pinoke maakt hij nu de stap naar HDS, te omschrijven als ‘zijn cluppie’.

Het bestuur van HC HDS hoopt dat de Haagse hockeyclub in Madestein langdurig van de diensten van Rolf gebruik zal kunnen maken en dat zijn brede betrokkenheid met het beleid van de heren- en jongenslijn tot nieuwe successen gaat leiden.