03.png 08.png 2020 HDS HEADER WEBSITE.jpg 2020 HDS HEADER WEBSITE_1.jpg 2020 HDS HEADER WEBSITE_2.jpg 2020 HDS HEADER WEBSITE_3.jpg 2020 HDS HEADER WEBSITE_7.jpg 2020 HDS HEADER WEBSITE_8a.jpg 2020 HDS HEADER WEBSITE_9.jpg 2020 HDS WEBSITE HEADER_9.png Pion-geel.gif Veld-Bubi.gif
10 September Co

Corona-update HDS 10 September

Nieuws afbeeldingVandaag is er helaas een coronabesmetting vastgesteld bij een lid van onze club. Dit lid is niet op onze club besmet geraakt, maar heeft afgelopen week wel getraind en een wedstrijd gespeeld. Het lid had op dat moment overigens geen klachten. De personen die in direct contact zijn geweest met het lid in kwestie zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Naast het bovenstaande hebben wij de afgelopen weken geconstateerd dat de regels niet altijd even strak worden nageleefd. Daarom willen we nogmaals wijzen op de maatregelen die op HDS gelden:


- Registratie is verplicht!
Alle bezoekers van 13 jaar en ouder moeten zich registreren via een QR-code, die bij de entree van het complex hangt. Registreren moet elke dag dat je op het complex aanwezig bent;

- Wedstrijden: 1 toeschouwer per speler;

- Clubhuis is beperkt open
De toiletten in het clubhuis zijn open, maar de kleedkamers zijn gesloten. Kom dus omgekleed naar de training of wedstrijd. In het clubhuis geldt een maximaal aantal aanwezigen van 20 personen. Er is slechts 1 toegang tot het clubhuis aan de kant van het terras;

Teambesprekingen kunnen niet in het clubhuis gehouden worden. Dit kan buiten op het terras of langs een van de velden. 
De bar is open, maar consumpties moeten buiten genuttigd worden. Daar komt bij dat de bar 2 uur na afloop van de laatste wedstrijd sluit. Het barhoofd bepaalt het exacte tijdstip.

- Ga pas het veld op als de teams die voor je getraind of gespeeld hebben het veld verlaten hebben. Voor- en nabesprekingen vinden naast het veld plaats

Houd je a.u.b. aan deze regels en de richtlijnen van het RIVM. En durf elkaar ook aan te spreken als het onverhoopt even misgaat. Alleen op deze manier houden we HDS gezond en open.

Bij uitwedstrijden vragen wij je om je op de hoogte te stellen van de regels van de betreffende club en deze te respecteren.

Vragen? Stuur een bericht aan [email protected]

Corona-update HDS 1 september 
Afgelopen weekend konden we na een lange, lange periode zonder wedstrijden eindelijk het veld weer op. Veiligheid en gezondheid staan bij HDS op de eerste plek. Daarom is een aantal maatregelen genomen om te voorkomen dat de club weer op slot moet. Deze maatregelen gaan in op zaterdag 5 september as. Het zal even wennen zijn, maar wij hopen dat wij hiermee zo lang mogelijk veilig kunnen blijven hockeyen.
Zo houden we het risico op coronaverspreiding op HDS zo klein mogelijk.

1. Wedstrijden: 1 toeschouwer per speler     
Veel mensen op de club betekent meer risico. Dat heeft bij ons in de regio nog niet geleid tot sluitingen van clubs. Wij willen dit ook voorkomen en daarom is besloten dat per speler slechts 1 toeschouwer op ons complex kan komen. 

2.  Registratie is verplicht!
Alle bezoekers van 13 jaar en ouder moeten zich registreren via een QR-code, die bij de entree van het complex hangt. Na een korte gezondheidscheck vul je jouw persoonlijke gegevens in. Registreren moet elke dag dat je op het complex aanwezig bent. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking!

3.  Clubhuis is beperkt open
De toiletten in het clubhuis zijn open, maar de kleedkamers zijn gesloten. Kom dus omgekleed naar de training of wedstrijd. In het clubhuis geldt een maximaal aantal aanwezigen van 20 personen. Er is slechts 1 toegang tot het clubhuis aan de kant van het terras. 

4.  Verzamelen voor training of wedstrijd
Verzamel bij het veld. Hoe? Wacht op gepaste afstand van het toegangshek naar het veld. Laat eerst de teams die gespeeld hebben het veld verlaten. We zorgen met de planning dat hier voldoende tijd voor is. Als het veld leeg is, kunnen jullie erop. Nabespreken van de wedstrijd moet buiten het veld gebeuren, bijvoorbeeld op het terras, mits de anderhalve meter gewaarborgd kan worden.
Voor wedstrijden geldt dat slechts 1 persoon per team zich meldt bij de wedstrijdtafel. Ons advies is om dit de coach te laten zijn.    

5.  Samen sterk
Wij willen nog eens benadrukken dat het van groot belang is dat wij hier samen de komende tijd onze schouders onder zetten. Neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan deze regels te houden en durf ook elkaar hierop aan te spreken als het onverhoopt even misgaat. Dan zorgen we er met elkaar voor dat er niet nog strakkere richtlijnen hoeven te komen.
Ook bij uitwedstrijden vragen wij je om je op de hoogte te stellen van de regels van de betreffende club en respecteer deze.

Vragen? Stuur een bericht aan [email protected].

Corona-update HDS 28 augustus
Vanaf morgen, zaterdag 29 augustus, staat er bij het toegangshek van HDS een vrijwilliger om te controleren of iedereen ouder dan 13 jaar zich registreert. Let op: zonder registratie kom je het HDS-terrein niet op. Zodra je op het terrein bent, vragen we je om alle richtlijnen te volgen. Op de hekken langs de velden is ook de 1,5 meter aangegeven.

Deze dienst komt naast de bardiensten en de diensten van de wedstrijdtafel die automatisch ingedeeld worden. De wedstrijdtafel wordt gevraagd toezicht te houden op het aantal aanwezigen in het clubhuis (max 20). Om ervoor te zorgen dat het soepel verloopt, vragen we je om per team slechts 1 persoon het clubhuis in te laten gaan.

Verzamelen en teambesprekingen kunnen vanwege het maximaal aantal aanwezigen in het clubhuis, niet in het clubhuis plaatsvinden. Let ook op de afstand als je het veld opgaat. Laat eerst de teams die net gespeeld hebben vertrekken en geef ze de ruimte.

Uitwedstrijden
Een groot aantal clubs waar wij als HDS tegen spelen, heeft aangegeven dat er een maximaal aantal begeleiders met de teams mee mogen komen. Kijk dus voordat je afreist naar een tegenstander op de site van de betreffende club om te weten met hoeveel mensen je naar de wedstrijd mag komen. Bepaal dus voor vertrek welke begeleiders (inclusief de coaches) het terrein mee op gaan.