HDS 90 jaar strand lichtletters.jpg HDS huldiging kampioenen medailles.jpg HDS jeugd met sproeier.jpg HDS Jeugd prijsuitreiking.jpg HDS Roy Jansen Veld.jpg
17 Oktober Ar

14 NOVEMBER NIEUWE RONDE SCHEIDSRECHTERSEXAMENS

Bij de examens in september konden we helaas niet alle ge├»nteresseerden laten deelnemen. Vandaar dat wij een nieuwe ronde hebben georganiseerd, zodat nog meer mensen hun scheidsrechterskaart kunnen behalen. De examens vinden plaats op 14 november 2018. Eén ronde om 19:15 en één om 20:15.

Het maakt daarbij niet uit of je kind in de Jongste Jeugd speelt, in de Jeugd of bij de Senioren of dat je zelf in de Veteranen/Trim hockeyt. Deze cursus is geschikt voor iedereen.

Tijdens de zaalperiode moeten de scheidsrechters vanuit de ouders van de teams komen. Het is dan wel zo fijn als je een stevige basis hebt en weet wat je doet. Spreek daarom binnen je team af welke ouders deze taak op zich gaan nemen en laat deze ouders zich opgeven voor de scheidsrechterscursus. Ook de zaalregels komen hierin aan bod. Je ontvangt dan zo snel mogelijk de e-learning in je mailbox.

Interesse? Meld je aan door je naam en team (van je kind) te mailen naar: [email protected]

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Bericht van de Scheidsrechtercommissie