2018 HDS Headers website.jpg 2018 HDS Headers website2.jpg 2018 HDS Headers website3.jpg 2018 HDS Headers website4.jpg 2018 HDS Headers website5.jpg 2018 HDS Headers website6.jpg
Het HDS tenue
Het tenue van HC HDS is een donkerblauw/lila shirt, een donkerblauwe broek/rok en donkerblauw/lila gestreepte sokken. Op de shirts zijn de namen van de hoofdsponsors DB Evenementen en Tuincentrum Ockenburgh vermeld.

Donkerblauw:
PMS289
Lila:
PMS257

Naast het clubtenue draagt HDS een HDS-trainingspak, een HDS-sweater en een HDS-joggingbroek. Deze kleding draagt eveneens de namen van de hoofdsponsors en biedt tevens voldoende ruimte voor een eventuele sub-sponsor.

Free Kick Sport heeft als sponsor/leverancier van HDS het alleenrecht om kleding te voorzien van het HDS- logo en het logo van de hoofdsponsors. Elders aangeboden tenues voldoen niet aan de regels voor HDS-kleding en zijn niet toegestaan (zie huishoudelijk reglement, artikel 16).

Leuk om bijvoorbeeld voor toernooien een origineel shirt voor je team te maken. Omdat het geen officiĆ«le HDS-kleding is, mag daarop geen logo van HDS of van de hoofdsponsors worden gedrukt.