2021 Zaal 0. Bal stick met balk kopie.png 2021 Zaal 1. bal met stick kopie.png 2023 03. HDS Headers zaal.png 2023 04. HDS Headers zaal.png 2023 05. HDS Headers zaal.png 2023 06. HDS Headers zaal.png 2023 07. HDS Headers zaal.png
Trimmers

Nog geen hockeytalent, maar wel enthousiast voor het spel? Of heb je een druk (sociaal) leven waardoor de weekenden bijzonder vol zitten? Misschien is trimhockey dan wel wat voor jou!

Training
Op maandagavond is er trimhockey training van 20.30 tot 22.00 uur. Dit is een vrij grote groep (gemengd, met een leeftijd van 30 tot 60 jaar). Het eerste half uur wordt er gewerkt aan conditie, warming-up en basistechnieken.  Het niveau varieert van beginners tot gevorderden. De trainers (altijd 2, soms 3) passen de oefeningen aan het niveau aan.  

Wedstrijden
Alle trimteams nemen ook deel aan de trimhockeycompetitie (Trimhockey Haaglanden) waarbij om de week op maandagavond een wedstrijd (thuis en uit) wordt gespeeld tegen een ander trimhockeyteam uit de regio. 

Contributie
Ben je nog geen lid van HDS? De actuele contributie is terug te vinden op de website van de club. Indien je vragen hebt over trimhockey bij HDS of een keer wilt meedoen met een proeftraining, dan kun je een mail sturen naar [email protected] t.a.v. Juliette Wong

Ben jij nu al enthousiast en wil jij je gelijk aanmelden als trimhockeylid, meld je dan aan via de website