HDS huldiging kampioenen medailles.jpg HDS jeugd met sproeier.jpg HDS Jeugd prijsuitreiking.jpg HDS Roy Jansen Veld.jpg

Direct aanmelden

Welkom bij Hockey Club HDS! Wij zijn een bruisende hockeyvereniging in Den Haag waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Of je nu een beginner bent of een gevorderde speler, bij ons ben je van harte welkom om jouw passie voor hockey te delen. Met ruim 90 jaar ervaring en een prachtige locatie in park Madestein, biedt HDS de ideale omgeving om jouw hockey skills te ontwikkelen en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Bij HDS gaan sportieve prestaties en plezier samen!

Onze gedreven trainers staan klaar om jou te begeleiden in je persoonlijke groei, of je nu recreatief speelt of in de competitie. Naast hockeytrainingen bieden wij het hele jaar door verscheidene activiteiten en evenementen, zoals toernooien, clinics en borrels.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en gezellige hockeyclub? Meld je dan nu aan voor een proeftraining bij HDS via wachtlijst@@hchds.nl

Wel goed om te weten, vanwege de populariteit van onze club hebben wij te maken met plaatsingsuitdagingen, vooral voor meisjes jeugd. Maar maak je geen zorgen, wij doen er alles aan om iedereen van harte welkom te heten bij onze club. 
Bovendien zijn we bij HDS voortdurend bezig met ontwikkeling en verbetering. Zo werken we hard aan het vernieuwen van ons clubhuis en het uitbreiden van de velden, zodat we nog meer hockeyliefhebbers kunnen verwelkomen. We blijven investeren in onze faciliteiten en ons team van trainers, om jou de beste hockeyervaring te bieden.

HDS Clubtenue
Iedere vereniging heeft een eigen clubtenue om tijdens de wedstrijden de teams te kunnen onderscheiden. Het tenue is ook één van de manieren waarmee je club zich naar buiten toe presenteert. Om ervoor te zorgen dat ieder HDS-lid er precies hetzelfde uitziet, is er een officieel tenue te koop. Het is te herkennen aan het donkerblauw/lila shirt, donkerblauwe broek/rok en de donkerblauw/lila gestreepte sokken. 

Het tenue (shirt, broek of rok en sokken) is uitsluitend te verkrijgen bij Sport 2000 in Naaldwijk. Op het tenue staan altijd de namen van de hoofdsponsors vermeld: DB Evenementen en Tuincentrum Ockenburgh.