2018 HDS Headers website.jpg 2018 HDS Headers website2.jpg 2018 HDS Headers website3.jpg 2018 HDS Headers website4.jpg 2018 HDS Headers website5.jpg 2018 HDS Headers website6.jpg
De vereniging als doelgroep
HDS verenigt een diversiteit aan mensen. Het hockey staat centraal in de beleving, maar daarnaast zijn de kenmerken zeer divers. De mini’s die op HDS leren hockeyen zijn afkomstig van tal van Haagse scholen. De opa’s en oma’s die naar de wedstrijden komen kijken hebben verschillende achtergronden en contacten in alle kringen. Ouders staan langs de lijn en zijn werkzaam in alle sectoren van overheid en bedrijfsleven. Topspelers ontwikkelen hun hockeytalent en volgen uiteenlopende opleidingen of werken in diverse bedrijfstakken. Trimmers uit alle geledingen van de samenleving breiden op HDS hun sociale netwerk uit. Kortom, als HDS-sponsor bereikt u meer mensen dan alleen de leden en supporters van de vereniging.

Middelen en deelsponsoring
Voor de sponsor biedt HC HDS legio reclamemogelijkheden. Met uw bedrijfsboodschap op een bord langs het veld verschijnt uw logo ook op de website. Een meer uitgebreide boodschap van uw bedrijf krijgt alle ruimte (en aandacht) op de beeldschermen in het clubhuis. We kunnen uw reclame en beeldmerk meenemen in de wekelijkse nieuwsbrief aan de leden. Naast diverse reclamemogelijkheden biedt HC HDS haar sponsoren ook mogelijkheden tot netwerken. Ook kent HDS tal van sponsors die bepaalde projecten, teams en specifieke activiteiten steunen. Bijvoorbeeld als:

sponsor van een (jaarlijks) toernooi
sponsor van een evenement
sponsor van een (jeugd)kamp
sponsor van topelftallen
sponsor van de mini’s
sponsor van de jeugd(selectie)
sponsor van een bepaald team

Resultaat uit sponsoring

Het sponsoren is geen eenrichtingverkeer. De sponsors vergroten de armslag van de vereniging maar behoren ook voordeel te behalen. Tegenover het sponsorbedrag mag een prestatie worden verwacht. Samen gaan we actief en vooral creatief met de sponsoring om. In overleg met de sponsorcommissie wordt elk initiatief besproken op haalbaarheid om uiteindelijk te worden gerealiseerd. Uitgangspunten daarbij zijn:

HDS telt ruim 1.000 leden en een veelvoud aan supporters, belangstellenden en volgers. Zo is de club met zijn aanhang ook te omschrijven als een doelgroep, waar sponsors hun voordeel mee kunnen doen. Voorbeeld: een sponsor kan een productpromotie, een kortingactie of andere aanbieding op deze doelgroep richten.

HDS beschikt over een ruim sportcomplex waar elk speelweekeinde duizenden mensen aanwezig zijn. Als sponsor kunt u deze doelgroep benaderen, informeren of kennis laten maken met een nieuw product of dienst. Het complex staat open voor sponsors, die een speciale bijeenkomst willen organiseren. Productpresentatie of een –demonstratie? Denk ook eens aan een georganiseerde sportdag voor het personeel, begeleid door HDS.

HDS communiceert met leden en de secundaire doelgroep rond die kern. Al deze boodschappen op de site, posters, folders en andere uitingen kunnen de namen van sponsors uitdragen. HDS denkt graag mee. De inzet van Heren 1 en/of dames 1 bij een bedrijfsbijeenkomst, al dan niet op Madestein? Als autodealer een nieuw model presenteren op een drukbezochte wedstrijddag? Een kraam of stand op het terrein om duizenden bezoekers een nieuwe wijn te laten proeven? De sponsorcommissie denkt professioneel mee over welke actie dan ook.

Word ook sponsor!

De commissie is verantwoordelijk voor de werving, begeleiding, samenstellen van sponsorpakketten en contracten. Via [email protected].