2021 HDS Headers 90 jaar.png 2021 Headers HDS 00.png 2021 Headers HDS 01.png 2021 Headers HDS 03.png 2021 Headers HDS 04.png 2021 Headers HDS 06.png 2021 Headers HDS 07.png 2021 Headers HDS D1.png
Regels* gesponsorde kleding

HDS wil graag als één grote herkenbare familie naar buiten komen. Daarom zijn er wat regels omtrent gesponsorde kleding.

Het tenue van HDS is vastgesteld in samenspraak met de KNHB. Hiervan mag alleen worden afgeweken als het tenue te veel lijkt op dat van de tegenstander en deze verzoekt om in een andere kleur te spelen of een andere kleur sokken te dragen.

De clubkleuren zijn donkerblauw met paars. Indien een team een trainingspak/jack heeft dan is de kleur donkerblauw. Zowel het clubtenue als evt. trainingspak is van het merk Reece en bij voorkeur gekocht bij één van onze partners.

Rugnummers mogen alleen worden gevoerd door Dames 1 en Heren 1 of in overleg met de sponsorcommissie als een team in de (sub)top speelt.

Qua kleurschema kan worden afgeweken voor de volgende kledingstukken:

  • Inloopshirt
  • Toernooishirt
  • Truien/vesten jongste jeugdteams

* Bij gebruik van het HDS-logo is het verplicht om beide logo's van onze hoofdsponsoren te plaatsen. Ook bij gebruik van een uitzondering (denk bijvoorbeeld aan een toernooi). Geen van onze partners mag zonder schriftelijke toestemming van de sponsorcommissie het HDS-logo plaatsen. Aanvraag voor het gebruik kan alleen schriftelijk via [email protected].