Zaalstick-en-bal.gif ZaalZ02.gif ZaalZ03.gif ZaalZJ.gif ZaalZJ3.gif

Kennismaken met je team

zondag 1 september 2019   |   08:45 - 13:00   |   Clubhuis + alle velden,Tennisbaan

Programma zondagochtend 1 september

JONGSTE JEUGD

Spelers gaan met hun nieuwe team op de foto en daarna naar de verschillende activiteiten zoals een behendigheidsparcours (dus hockeystick mee), stormbaan, schminken en nog meer maar ook ouders gaan met elkaar kennismaken en daar waar nodig onderling afstemmen wie coach en teamouder wordt. Verder worden de ouders in het clubhuis verwelkomt door de Jeugd en Jongst Jeugdcie en de TC met koffie & thee waar de ouders vragen kunnen stellen aan de betreffende commissieleden. Ook is er een korte presentatie van de TC en het initiatief 💜 voor HDS.

9.00 uur puppy’s

9.20 uur F-jes

9.40 uur ME6 & JE6

10.00 uur ME8 & JE8

 

JEUGD

Spelers gaan met hun nieuwe team op de foto en daarna naar de verschillende activiteiten zoals een shoot out, scoopen (dus hockeystick mee) en stormbaan maar ook ouders gaan met elkaar kennismaken en daar waar nodig onderling afstemmen wie coach en teamouder wordt. Verder worden de ouders in het clubhuis verwelkomt door de Jeugd en Jongst Jeugdcie en de TC met koffie & thee waar de ouders vragen kunnen stellen aan de betreffende commissieleden. Ook is er een korte presentatie van de TC en het initiatief 💜 voor HDS.

10.20 uur JD/JC/JB

10.40 uur MC

11.00 uur MD

11.20 uur MB

Ouders en spelers verzamelen 10 minuten voor aanvang genoemde tijden op het Bubi Lenstra veld waar eerst de spelers op de foto gaan met het team (bh puppies) en daarna naar de betreffende activiteiten. Ouders gaan daarna door naar het clubhuis.