1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg Blauw_header.gif

Kennismaken met je team

zondag 1 september 2019   |   09:30 - 13:00   |   Clubhuis + alle velden
Jeugd en Jongste Jeugd leden èn hun ouders worden van harte uitgenodigd op zondagmorgen 1 september 2019.

Het wordt heel leuk!
In het clubhuis staat alles en iedereen voor je klaar. Limo en lekkers. De trainers, om je een hand te geven en je mee te nemen naar de velden voor leuke activiteiten (mini shoot-out, scoopen, stormbaan en nog veel meer). De Jeugd- en Jongste Jeugd commissie die je vragen kunnen beantwoorden. Kortom heel veel HDS'ers die je wegwijs maken in het clubhuis en op de velden. Nog iemand vergeten? Ja, natuurlijk: je medespelers, de nieuwe leden van je team.

Teamfoto in HDS-tenue!
Trek je HDS-tenue aan, want je gaat als team samen op de foto. Leuk om de andere spelers van je team te leren kennen.

Ook leuk en leerzaam voor ouders
Natuurlijk komen je ouders mee. Rond het elftal is er altijd van alles te doen. Wie maakt de groepsapp? Wie kan coachen of fluiten? En HDS wil graag weten wat jullie voor de club willen doen. Want héél HDS draait op vrijwilligers. Die zorgen ook voor de organisatie van deze kennismakingsochtend. Zien jullie meteen hoe leuk het is om samen een club te organiseren en hoeveel voldoening je daar van krijgt.

Verder worden er op deze ochtend korte presentaties en workshops gegeven door de TC-J en de arbitragecommissie.

Volg HDS op www.hchds.nl en op Facebook HDS
Het definitieve programma volgt in de loop van augustus en wordt bekendgemaakt op de site en de HDS-Facebookpagina. Dat zijn de officiële media van HDS en daar lees je de berichten van de HDS-organisatie. Ook leuk zijn de Facebook-pagina’s Zo Dapper en van de diverse elftallen.

Meteen aan de slag?
Misschien hebben nieuwe ouders op HDS ook wel nieuwe ideeën voor HDS. Dus wil je helpen om de kennismaking tot een succes te maken, meld je dan aan via [email protected]