HDS 90 jaar strand lichtletters.jpg HDS huldiging kampioenen medailles.jpg HDS jeugd met sproeier.jpg HDS Jeugd prijsuitreiking.jpg HDS Roy Jansen Veld.jpg

Introductie THEO voor trainers & coaches

dinsdag 5 februari 2019   |   19:45 - 22:00   |   Clubhuis

 

Op dinsdag 5 februari 2019 wordt THEO geïntroduceerd bij HDS. THEO staat voor THEorie & Ontwikkeling en is een combinatie van een app & webapplicatie ontwikkeld door hockeyexperts. Met THEO wil HDS verdere structuur en inzicht voor de trainers en coaches bieden, en meer eenduidigheid ten aanzien van de trainingen creëren.


THEO voor trainers:

In THEO komen de trainingen voor de teams te staan en vervolgens kunnen hieraan per training duidelijke oefeningen worden gekoppeld. Op deze manier hebben trainers via de bijbehorende app THEO TEAM de oefenstof onder handbereik. Oefenstof die past bij het team en bij de ontwikkelingsfase van het team. 

Eveneens kunnen trainers met een simpele handeling de aanwezigheid van de betreffende spelers bij de training vastleggen.  

Via dezelfde app kunnen trainers ook periodiek de spelers beoordelen. Hiermee wordt onder andere bijgedragen aan het kunnen volgen van de ontwikkeling van de individuele spelers en het maken van de teamsamenstellingen . 

THEO voor coaches:

Ook de coaches van de teams kunnen via THEO TEAM inzicht krijgen in de geplande trainingen en de bijbehorende oefeningen. Op basis van actuele bevindingen gedurende het seizoen kunnen coach en trainer, indien nodig, in overleg de training en wedstrijdvoorbereiding afstemmen op de behoeftes van het team.  

Aan de coaches wordt tevens gevraagd hun spelers periodiek via THEO TEAM te beoordelen. Hiermee wordt er ook vanuit deze hoek informatie verzameld omtrent de voortgang van de spelers.  

Alle trainers en coaches van de Jeugd en Jongste Jeugd worden uitgenodigd voor de ‘Go Live’ op dinsdag 5 februari 2019 om 20 uur in het clubhuis. Deze avond worden de stappen doorlopen voor het installeren van de app op je telefoon en uitleg gegeven over de verdere mogelijkheden van THEO.