03.png 08.png 2020 HDS HEADER WEBSITE.jpg 2020 HDS HEADER WEBSITE_1.jpg 2020 HDS HEADER WEBSITE_2.jpg 2020 HDS HEADER WEBSITE_3.jpg 2020 HDS HEADER WEBSITE_7.jpg 2020 HDS HEADER WEBSITE_8a.jpg 2020 HDS HEADER WEBSITE_9.jpg 2020 HDS WEBSITE HEADER_9.png Pion-geel.gif Veld-Bubi.gif
HDS en vrijwilligers........ want samen zijn we HDS
Ben jij ook blij dat jullie kinderen iedere week hun wedstrijd kunnen spelen met scheidsrechters? Het team heeft een coach en jullie kunnen een lekker drankje aan de bar halen. Je voelt je welkom in het clubhuis. Je weet in welk team je zoon of dochter speelt en er worden regelmatig leuke feestjes georganiseerd. Het materiaal voor het team is in orde. Kortom, onze vereniging bruist van het leven!Dat lukt met de inzet van veel vrijwilligers! Allemaal leden en ouders die zich voor korte of langere tijd structureel of voor een bepaalde activiteit inzetten voor onze vereniging. Dus ook voor jou.Ik als vrijwilliger? 

Druk, druk, druk …
Allereerst: vrijwilligerswerk is vooral ook leuk! En twee: als vrijwilliger hoef je niet direct voor een heel seizoen actief te zijn. Natuurlijk zoeken we vrijwilligers voor de commissies, maar ook vrijwilligers die bij activiteiten, zoals feesten (Sinterklaas en Kerst), toernooien, hockeyclinics, minislotdagen etc., willen helpen. Er zijn zo veel verschillende activiteiten, dat we ook als club veel verschillende talenten nodig hebben om een steentje bij te dragen.

Nieuwsgierig? Mail dan naar [email protected]