00.6 HDS Foto Rookvrij.png 2022 HDS Clubhuis.png 2022 HDS Jongens.png 2022 HDS Keeper.png 2022 HDS Pion.png 2022 HDS Vlaggen.png 2022 HDS Water.png 2022 HDS Zomer.png
18 December Va

Vacature: Bestuurslid Algemene Zaken

Nieuws afbeelding


Wegens het aftreden van het huidige bestuurslid zoekt HC HDS een kandidaat voor 

  • Bestuurslid Algemene Zaken (tevens vicevoorzitter) 
Dit bestuurslid staat als een ambassadeur het bestuur bij in het contact naar de vereniging, de leden en de buitenwereld, waarbij een eigen inbreng van grote waarde is. Voor deze functie zijn communicatieve en sociale vaardigheden de belangrijke competenties. Daarbij dient dit bestuurslid de club, de cultuur, de leden en haar geschiedenis voldoende te kennen. De gedachte gaat dan snel uit naar een HDS-veteraan. De toekomst daarentegen vraagt om een volgende generatie bestuursleden. HDS hoopt voor deze functie dan ook op een unieke mix van jeugdig elan en volwassen bedachtzaamheid.

Het bestuurslid Algemene Zaken is verantwoordelijk voor de Commissie Gedrag & Sanctie en vertegenwoordigt HDS in de Commissie Sportiviteit & Respect (Haagse hockeyclubs). De ambassadeur van HDS vertegenwoordigt de vereniging in voorkomende gevallen en onderhoudt externe contacten. 

Interesse? 
Stuur dan een bericht naar Drewin Nieuwenhuis en Martine Hiddema.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Op zoek naar een sportieve uitdaging?