00. Clubhuis.png 00. Dveld.png 00.3.png 00.4 H1.jpg 00.5.png 00.6.png 00.7.png 00.8.png 03. Hockeystick.png 10. pion.png
8 Oktober Ho

Update | parkeren bij HDS

Nieuws afbeelding

Met de nieuwe inrichting van de Madesteinweg is de parkeervoorziening ook veranderd voor HDS. De twee aangewezen parkeerterreinen zitten dus aan de overkant van de Madesteinweg, zoals te zien op de kaart. De looproute is ook hierop aangegeven met de door de gemeente aangewezen voetgangersoversteekplek. Dit is door de gemeente bewust niet als zebrapad aangelegd, omdat dat kennelijk tot een minder veilige situatie leidt.

Hou wel rekening dat de Madesteinweg een 50km zone is en er kinderen oversteken. Als HDS hebben we de gemeente wel verzocht de situatie te herzien, omdat wij zorgen hebben rondom de veiligheidsitutie. We hebben als HDS op zaterdag's ook een "parkeer/verkeersregelaar” ingeschakeld, maar verzoeken jullie als ouders hier echt rekening mee te houden. Samen houden we de boel veilig. 

Het is nog steeds niet de bedoeling om langs het toegangspad naar HDS te parkeren. Hier wordt door de gemeente op gehandhaafd. Binnenkort gaat de gemeente het toegangspad wel gelukkig weer vernieuwen. 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Belangrijke hockeydata seizoen 2021/2022