03.png 04c.png 05.png 06.png 08.png 09.png 10.png 12.png w4.gif
29 Augustus

DRIE HDS-EN VOOR HDS!

Nieuws afbeelding

Hockeyclub HDS heeft zijn clublied. Het lied staat overal op Facebook, is aangeboden aan diverse zenders, wordt op Madestein gespeeld en op elk mobieltje worden beluisterd. Delen of downloaden? Zie: https://youtu.be/Chdu800hc1Y

Een oude tekst uit de geschiedenis van HDS werd opgefrist, Ben Stuijvenberg drumde, Leffert Klok speelde gitaren, toetsen, viool en de overige instrumenten en deed de productie. Kees Wolters, Jacqueline Kervezee, Ron Verhulst, Marcel Bertsch, Frits Emmerik en weer Leffert Klok schakelden hun stembanden in. Plaats van handeling: Clock Studio’s in Wassenaar, de enige studio met een eigen theater, De Warenar.

Is dit de ultieme versie van het clublied? Welnee, in tegendeel. Een clublied is een levende creatie om langs de lijn te zingen, in de auto onderweg naar de uitwedstrijd, tijdens het Jeugdkamp, kortom overal en altijd. De orkestband en karaokeversie zijn beschikbaar. Met het akkoordenschema begeleid je de zang op de gitaar. Eigen versies? Graag! Het lied is van héél HDS.

Als straks op de velden iemand oproept tot ‘Drie HDS-en voor HDS’ en er langs de lijnen een massaal ‘HDS, HDS, H-D-S’ opklinkt, zijn alle inspanningen om dit lied te realiseren niet voor niets geweest.