00.6 HDS Foto Rookvrij.png 2022 HDS Clubhuis.png 2022 HDS Jongens.png 2022 HDS Keeper.png 2022 HDS Pion.png 2022 HDS Vlaggen.png 2022 HDS Water.png 2022 HDS Zomer.png
19 Juni Te

Teamindelingen zijn gepubliceerd

Nieuws afbeelding


Vandaag worden de nieuwe teams voor de Jeugd en Jongste Jeugd voor seizoen '22-'23 bekend gemaakt. De indeling van de teams is te vinden achter het beveiligde gedeelte van de HDS website. Log hiervoor in met je eigen lidnummer en wachtwoord, en klik daarna op Club-Documenten-Teamindelingen.

Toelichting 
Uitgangspunt bij het samenstellen van de teams is de (hockey)ontwikkeling en het hockeyplezier van elke speler. Wij proberen iedereen daarbij zo in te delen dat we recht doen aan het niveau en de hockeybeleving.

Omdat er een aantal ABC teams nog bezig zijn met de selectietrainingen, zijn deze teams nog niet definitief. Deze spelers horen binnenkort van hun trainer/coach in welk team ze worden geplaatst.

Vragen over de teamindeling
De indeling kan anders zijn dan je had gedacht of gehoopt. Slaap er dan in elk geval nog een nachtje (of meer) over. Heb je dan toch nog vragen, dan kun je deze tot uiterlijk zondag 26 juni per mail stellen aan [email protected]

Vragen of opmerkingen die ons op een andere manier bereiken (via app, telefonisch of per mail via lijnco's, coaches en trainers) nemen we niet in behandeling. Vragen gesteld via bovengenoemd e-mail adres worden na 26 juni beantwoord.

We gaan ervan uit dat de feedback constructief en respectvol is naar alle vrijwilligers die ook dit seizoen weer hun best hebben gedaan om de teams zorgvuldig samen te stellen.

Tot slot
Woensdag 29 juni wordt er voor de CD-jeugd en Jongste Jeugd een kennismaking georganiseerd. De nieuwe teams gaan dan onderling tegen elkaar spelen. Ook worden er teamfoto’s gemaakt. Nadere info volgt.

De nieuwe teams komen verder zo snel mogelijk in Lisa te staan. De trainingen volgen binnen enkele weken.