2021 HDS Headers 90 jaar.png 2021 Headers HDS 00.png 2021 Headers HDS 01.png 2021 Headers HDS 03.png 2021 Headers HDS 04.png 2021 Headers HDS 06.png 2021 Headers HDS 07.png 2021 Headers HDS D1.png
5 November Co

Corona Update HDS: 5 november

Nieuws afbeeldingVolgend op de oplopende besmettingen en de besluiten hieromheen vanuit de overheid, moeten we een aantal extra maatregelen weer in gang zetten naast de gangbare verwachtingen:
  • De bar wordt alleen gebruikt voor afhalen van drank en beperkt happen aanbod, kom alleen naar binnen voor het bestellen en ophalen. Voor het afhaalpunt binnen geldt een uitzondering op de CTB-plicht maar op voorwaarde dat de mensen die binnen uitsluitend eten/drinken komen halen een mondkapje dragen én het afhaalpunt goed is afgescheiden, zodat de CTB-plichtigen zich niet kunnen mengen met mensen die alleen eten/drinken afhalen. Het eten en drinken dat binnen (met mondkapje) is opgehaald, moet buiten het clubhuis en buiten het terras genuttigd worden.
  • Gebruik kleedkamer blijft beschikbaar voor jeugd en we creĆ«ren aparte corridor voor de toiletten.
Blijf de standaard regels volgen en gebruik gezond verstand: 
  • kom niet naar HDS als je verschijnselen vertoont, laat je z.s.m. testen bij de GGD.
  • In geval van een (mogelijke) besmetting bij jou of in jouw omgeving, volg de instructies van de Rijksoverheid, RIVM en GGD op.   
  • Was vaak je handen en schud geen handen.
  • Dringend advies/verzoek: houd 1,5 meter afstand, ook sporters en begeleiding in de dug-out.
Bedankt voor eenieders medewerking!

Corona-update: 24 september 2021
De overheid heeft op 14 september jl. een aantal nieuwe maatregelen aangekondigd die op morgen, zaterdag 25 september, in werking treden. Het loslaten van de 1,5-meter maatregel is een van de versoepelingen. Daar zijn wij heel blij mee!

Aangezien we bij HDS geen echte zittende horeca uitvoeren, kunnen we de regels voor wat betreft het clubhuis ook simpel houden en gaan we geen coronatiegangsbewijs hanteren. Je kunt dus bij de bar je bestellingen afhalen en (zoveel mogelijk buiten) nuttigen.

Wij zouden het wel fijn vinden als al onze leden en gasten afval van het eten en drinken in de juiste containers te gooien. Op het terrein vind je twee manieren van het weggooien van PET-flessen. Gooi de PET-flessen mét statiegeld in de oranje/grijze container. De oude flesjes kunnen in de ronde oranje ton. 

De toiletten en kleedkamers zijn gewoon toegankelijk. 

Je bent dus van harte welkom op HDS langs de velden, in de kleedkamers, op het terras voor het clubhuis en aan de bar voor het afhalen van eten en drinken.