03.png 08.png 2020 HDS HEADER WEBSITE11.jpg 2020 HDS HEADER WEBSITE2.jpg 2020 HDS HEADER WEBSITE_1.jpg 2020 HDS HEADER WEBSITE_2.jpg 2020 HDS WEBSITE HEADER_9.png Pion-geel.gif
7 Oktober Za

Zaalcompetitie: HDS doet niet mee - update

Nieuws afbeelding

Update 23 oktober 2020: Factuur contributie lager voor jeugd en jongste jeugd

HDS doet niet mee met de zaalcompetitie, en dat betekent ook iets voor de contributie. Op de 2e termijn factuur die verstuurd is, is een credit te zien. Dit is voor de zaalcontributie. Die wordt deze 2e termijn niet geïnd. Bovendien wordt op deze factuur het bedrag voor de zaal dat al in de eerste termijn is betaald, verrekend. Het restant van de zaalcontributie wordt bij de 3e termijn vereffend.

Vindt u de vereffening van de zaalcontributie niet nodig? Dan kunt u het als schenking terugstorten aan HDS.


Als bestuur vinden we het belangrijk duidelijkheid te geven over deelname aan de zaalcompetitie. De gezondheid van onze spelers staat voorop. En daarom hebben we besloten om niet de zaal in te gaan.

Betekent dat dan dat we de hele winter niet gaan spelen? Nee, gelukkig niet. De KNHB heeft bekend gemaakt zowel een zaal- als midwintercompetitie te organiseren. 

Als club willen we meedoen aan de midwintercompetitie.

Convo 2.0.
Vandaag hebben jullie de Convo 2.0. ontvangen. 

Wilt u de CONVO op een ander mailadres ontvangen, laat het dan weten via [email protected]. En we houden ons altijd aanbevolen voor nieuws!