03.png 06.png 08.png 10.png Pion-geel.gif Sproeien-veld.gif Veld-Bubi.gif
26 Maart Be

Beste leden van HDS ...

Het valt niet te ontkennen: het Corona-virus heeft Nederland lelijk te pakken. De berichtgeving van de overheid is glashelder: blijf zo veel mogelijk thuis, houd 1,5 meter afstand van elkaar, was vaak je handen en voorkom groepsvorming.

Het Bestuur van HDS wil jullie graag nader informeren over de gevolgen voor onze club en de leden.

De overheidsmaatregelen hebben tot gevolg dat alle HDS-activiteiten voorlopig zijn opgeschort. Geen vereniging op Madestein, geen hockey en trainingen, geen gezellige evenementen. De KNHB heeft alle hockeyactiviteiten tot en met 6 april a.s. stopgezet. En eerlijk is eerlijk: het bestuur houdt er ernstig rekening mee dat er dit seizoen helemaal niet meer zal worden gespeeld.

Het clubhuis en de velden zijn conform de richtlijnen van de Gemeente tot nader order VERBODEN TERREIN. Dat wordt jammer genoeg niet door iedereen gerespecteerd. Nogmaals: begeef je niet binnen de hekken van HDS want de controle op het verbod wordt door de Gemeente aangescherpt.

Wel maken we van de gelegenheid gebruik om de komende weken enig onderhoud te verrichten. Als de lampen op HDS weer aangaan dan zullen jullie zien dat alle velden nu van extra sterke (en voordelige) LED-verlichting zijn voorzien.

Alle maatregelen zijn genomen om de stabiele financiële situatie niet te verzwakken. Gelukkig biedt de overheid ons daartoe de juiste voorzieningen. Het bestuur heeft al het nodige gedaan om de komende tijd de nieuwe situatie op zowel organisatorisch als financieel niveau het hoofd te bieden.

Al onze leden en betrokkenen bij HDS staan net als iedereen bloot aan de gevaren van het Corona-virus. Het kan niet anders dan dat ook een aantal van ons door het virus wordt geraakt. We weten dat er HDS’ers klaar staan om op elke manier de helpende hand te bieden. En wie onverhoopt op zichzelf is aangewezen kan altijd een beroep doen op HDS via [email protected] of Facebook.

Denk aan elkaar, let op elkaar en help elkaar. We hopen op een snelle aftocht van het virus, maar het lijkt er op dat we er niet één twee drie van verlost zijn. Dan is het mooi dat we samen een club vormen die het samen voor elkaar gaat krijgen. Zeker weten dat er na Corona een tijd komt om van ons HDS op Madestein te genieten. Iets om naar uit te kijken.

Houdt Dapper Stand en tot gauw!

Het Bestuur van HDS