03.png 06.png 08.png 10.png Pion-geel.gif Sproeien-veld.gif Veld-Bubi.gif
28 Juni Je

Nieuwe toppers gezocht!

Nieuws afbeelding

Het jeugdkamp van HDS is al jaren een begrip op onze club. De toppers van de leiding zorgen altijd voor een onvergetelijke week. Dit jaar gaan we van 21 t/m 25 oktober weer met z’n allen op kamp.En we zoeken nieuwe toppers! Lever jij straks een bijdrage aan deze week vol gekkigheid, plezier en spellen?


Leiding? Wat houdt dat eigenlijk in?
Voorafgaand aan het kamp komen wij een aantal keren allemaal bij elkaar. Samen bedenken we het thema, de spellen, kamplied, etc. We delen de groepjes in die elk één dag van het kamp organiseren. Zo’n groepje is dan verantwoordelijk voor de lol, de bezigheden en het soepele verloop van die dag. 

Tijdens het kamp word je samen met iemand de leider van een groepje waarmee je de spellen gaat spelen. Of je wordt ingedeeld op een post om daar het spel te begeleiden. De vrije tijd brengen we samen met de kinderen door. We voetballen of verzinnen iets anders om op het kamp te doen. Moet je nog aan een studieopdracht werken? Daar houden wij zo veel mogelijk rekening mee. We verzamelen met alle leiding al op zondagavond om alle laatste voorbereidingen te treffen voor het vertrek op maandag. Op vrijdag sluiten we gezamenlijk de week af met een hapje en een drankje.  

Nog niet overtuigd?
Als leiding kost het kamp jou niks, hooguit wat slaap. Maar daar krijg je een hoop plezier en dankbaarheid voor terug. Het eten en drinken wordt de hele week voor je verzorgd.  

Zie jij jezelf al tussen deze leuke groep staan? 
Mail dan nu naar [email protected]. Je naam, telefoonnummer en dat je graag mee wilt. Dat is voldoende! Appen mag natuurlijk ook, naar Bram, Ilona of Liza.