03.png 04c.png 05.png 06.png 08.png 09.png 10.png 12.png w4.gif
11 Juni Ma

Keepersspullen retour (en nieuw systeem volgend seizoen)

Nieuws afbeelding

Op 26 juni moeten de coaches en/of teamouders de keeperstassen inleveren.  

Dit kan van 18 uur tot 20 uur. De materialencommissie staat dan klaar om de tas in te nemen en na te lopen. Vaste keepers hoeven niet naar het clubhuis te komen. 

Wat verwachten we van je voordat je de keepersspullen inlevert:
  • Shirts was je in de wasmachine op 40 graden, hier kan je het hoesje van de tok ook bij gooien.
  • Heb je een bad, doe er dan, wat waspoeder in en zorg dat dit goed opgelost is. Je legguards, broek en helm kunnen hier ingelegd worden. Flink spoelen, zodat de viezigheid eruit gaat en daarna goed uitspoelen. Laat het als het even kan buiten drogen. 
  • De tas zandvrij maken en van binnen schoonmaken.
In de tas moet zitten:
Jongste Jeugd (6- en 8-tallen): legguards en klompen, helm, bodyprotector, handschoenen (indien in bezit) en speciaal voor de 8-tallen: 2 maskers.

Elftallen: legguards en klompen, helm, handschoenen en bodyprotector, tok, keepersbroek en 2 maskers.  

De lockers hebben cijfersloten. Deze worden deze zomer allemaal vervangen voor nieuwe en betere sloten. Zorg er s.v.p. ook voor dat de lockers leeg zijn. Van de zomer komen er extra keeperslockers bij HDS. Elk team krijgt volgend seizoen een keeperslocker met daarin een set. Teams kunnen aan het begin van volgend seizoen een lockercode opvragen bij de materialencommissie: [email protected]

Volgend seizoen hebben we dan ook geen inleverdatum meer. Dan wordt gevraagd om de tas achter te laten in de locker en dan loopt de materialencommissie de lockers na om na te gaan wat gerepareerd/vervangen moet worden.

Gezien de enorme investering die HDS doet in de materialen (een jeugdkeeperstas kost ong. € 850,-) zien wij ons genoodzaakt onderstaande bedragen in rekening te brengen bij het team indien een tas onvolledig wordt ingeleverd. 

Legguard(s) kwijt 100,-                             
Klomp(en) kwijt   50,- 
Handschoen(en) kwijt 50,- 
Bodyprotector kwijt  50,- 
Helm kwijt  100,- 
Hele tas met keepersinhoud kwijt 150,- 
Tas schoonmaken  15,- 
Onderhoudswerkzaamheden verzuimd 15,-

Elk team krijgt volgend seizoen een complete keeperstas. Deze kun je dan via de gekregen code uit de locker halen. 

Mocht niemand uit je team de 26ste kunnen (of speel je nog in juli een toernooi) dan is het verzoek om de schone keeperstas achter te laten in de herenkleedkamer, voorzien van sticker met teamnummer erop.

Alvast heel veel dank voor jullie medewerking! 

Met vriendelijke groet. 
HDS Materialencommissie