00. Clubhuis.png 03. Hockeystick.png 06. MD1.png 10. pion.png
28 April Jo

HDS Minikamp 2019

Nieuws afbeelding

Wat is HDS Minikamp?
Minikamp is voor de (aller)kleinsten van HDS, die in de herfst nog niet mee kunnen op het HDS Jeugdkamp. Tijdens Minikamp blijven we op HDS/Madestein. We slapen in tenten op het terrein. We doen spellen in het bos en in Loosduinen en er is een echte survival! Eigenlijk heel gek, maar we hockeyen in principe niet tijdens Minikamp. Er is wel genoeg vrije tijd om zelf een balletje te slaan, mocht je je stick niet kunnen missen.

Wanneer is Minikamp?
Het Minikamp 2019 begint vrijdag 28 om 17:00 uur en eindigt zaterdagmiddag 29 juni.
Dit jaar gebeurd het anders dan andere jaren, de inschrijving zullen niet meer via een google document gaan, maar via mollie op de HDS app of website. Hier zul je ook gelijk betalen voor het kamp. De inschrijving is vanaf 22 mei om 17:00! Ook willen we natuurlijk dat er zoveel mogelijk kinderen meekunnen dit jaar en daarom is er dit jaar plek voor 120 kinderen. Wees er snel bij want VOL=VOL!

Ik wil mee! Wat doe ik nu?
Via de HDS app/website zal de openingen van minikamp opengaan op 22 mei om 17:00 uur en kun je je hier inschrijven voor het kamp. Als de inschrijvingen vol zitten, zal dit ook worden aangegeven. De kosten voor het kamp zijn € 35,- en die betaal je direct bij je inschrijving. 

Wij vragen of jullie de bevestiging mee willen nemen naar het kamp, zo kunnen er geen misverstanden ontstaan. 

Verder wordt op het evenement foto’s gemaakt en op onze sociale mediakanalen geplaatst. Wij gaan ervan uit dat jullie ons daar door aanmelding toestemming voor geven. 

Zijn er nog vragen?
Mochten jullie naar vragen hebben stuur ons een e-mail naar [email protected]. Tijdens het minikamp zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Maxine (06 81 257 420) en Zoë (06 10 340 374)