03.png 06.png 08.png 10.png Pion-geel.gif Sproeien-veld.gif Veld-Bubi.gif
26 April Be

David Akveld nieuwe trainer-coach HDS Dames 1

Nieuws afbeelding

Hockeyclub HDS heeft David Akveld aangesteld als nieuwe trainer-coach van het eerste damesteam. De 43-jarige Akveld volgt met ingang van het hockeyseizoen 2019-2020 Peter Feenstra op.

De afgelopen 2 jaren wist Feenstra als hoofdcoach uit een aantal veelbelovende jeugdige spelers een beloftevol team te smeden. Daarin schuilt voldoende potentie om met nieuwe energie een volgende fase in te gaan en het hogerop te zoeken.

HDS Dames 1 verblijft momenteel in de 3e klasse. De komende jaren heeft HDS de ambitie om de dames de weg te wijzen naar de eerste klasse. Voor dit moment is terugkeren in de top van de 2e klasse het eerste doel.

David Akveld is oud-Heren 1 speler van HDS en onder meer Ommoord. Na enkele trainings- en coachingsavonturen bij Pollux, Berkel Rodenrijs en Craeyenhout maakt hij nu de stap naar HDS, te omschrijven als ‘zijn cluppie’.

Het bestuur van HC HDS hoopt dat de Haagse hockeyclub in Madestein langdurig van de diensten van David gebruik zal kunnen maken en dat zijn brede betrokkenheid met het beleid van de dames- en meisjeslijn tot nieuwe successen gaat leiden.

Het Bestuur van HC HDS.