1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg
Bar 18-3

HOCKEYCLUB HDS op weg naar een Bronzen Sportkantine?

Nieuws afbeelding

Al enige jaren is de barcommissie van HC HDS in samenwerking met het voedingscentrum, de gemeente Den Haag, Ministerie van Volksgezondheid, Kenniscentrum Sport en het J.O.G.G. (jongeren op gezond gewicht) op zoek naar een juiste samenstelling van de aangeboden producten in ons clubhuis.

Zonder dat er veel aandacht aan geschonken is zijn er een aantal producten aangepast of vervangen. Daarnaast heeft HDS ook ge├»nvesteerd. 

Zowel aan de voor als achterzijde van het clubhuis zijn watertappunten gerealiseerd. Tevens heeft men tegenwoordig de keuze uit wit of bruin brood. Een aantal gezonden repen zijn aan het assortiment toegevoegd en in samenwerking met Mars is de inhoud van de automaat aangepast. 

Ook zijn er snoeptomaatjes, komkommertjes en paprikaatjes. Er zijn appels en bananen. Tevens staan er diverse gezonde dranken in de koelkast. 

Een Bronzen Sportkantine houdt o.a. in dat er naast een iets minder goed product een gezond product komt te staan. Er moet een keuze gemaakt kunnen worden voor een gezond of een iets minder gezond product.

In bijgevoegd document ziet u het beleidsplan hierover staan.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied.

De barcommissie

Bijlage