1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg
Bestuursmededelingen 8-11

ALV 2018: ROOKVRIJ, GOUD EN NIEUWE VOORZITTER JEUGD

Nieuws afbeelding
De ALV van HDS. Altijd gezellig en goed bezocht. Ook bij deze versie van 7 november 2018 was een aantal geïnteresseerde HDS'ers aanwezig. De overigen vertrouwden op een goede afloop en worden daarin niet teleurgesteld.

Penningmeester Marcel Schippers mocht mooie jaarcijfers presenteren. Op de keurig netjes sluitende begroting ontbreekt de ruimte om alle wensen rond het clubhuis in korte tijd te financieren, maar we verkennen de mogelijkheden. Noodzakelijke opknapbeurten (kleedkamers) zijn noodzakelijk, maar overige zaken verpakken we in een plan voor de toekomst.

Organisatorisch loopt het goed. Van voorzitter Drewin Nieuwenhuis kwam de wens dat HDS hogerop moet spelen en alle commissies richten zich dan ook op meer hockeykwaliteit in alle gelederen. Van top tot breed, van jeugd tot senioren.
Philippe van der Pal wist met zijn inzet als hockeycommissaris mooie resultaten te boeken. Eric van Ieperen organiseerde als voorzitter de Jeugdcommissie, die goed functioneert en in staat is om de basis voor beter hockey vanaf de jeugd te leggen. Daarbij zijn de commissieleden extra actief met alle activiteiten en zorgen zo voor het ultieme plezier op de club. Een garantie voor eeuwig trouwe HDS'ers.

Philippe en Eric ontvingen de Gouden Speld voor hun gedenkwaardige inzet en zijn op de erelijsten bijgeschreven. Eline van Leeuwen werd verwelkomd als de nieuwe voorzitter Jeugd. Naar de nieuwe hockeycommissaris wordt naarstig gezocht.

De eenvoudige mededeling van het bestuur, dat er voortaan niet langer op het HDS-terrein mag worden gerookt, werd toegejuicht. Van een enkeling kwam een protesterend kuchje, maar zelfs de verstokte roker begreep dat we op een sportveld de jeugd het goede voorbeeld moeten geven. Daarbij: de overheid bereidt een algeheel rookverbod op alle sportvelden voor.
Na de sluiting van de vergadering door de voorzitter was het tijd voor een drankje. Dat mag nog altijd.

De Secretaris.