header1.jpg header2.jpg header3.jpg
Jongste Jeugd + Jeugd 1-8

JEUGD-KAMP-LEIDING GEZOCHT

Nieuws afbeelding Het HDS Jeugdkamp komt er weer aan! Wij zijn nog op zoek naar leiding voor het allerleukste kamp van HDS van maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober 2017. Het kamp is voor de A t/m D jeugd van HDS en staat een weeklang in het teken van plezier met jouw teamgenoten.

Als leiding verwachten we dat je je verantwoordelijkheid neemt, dat je het ontzettend leuk vindt om met kinderen om te gaan en dat je een talent hebt voor organiseren. De week is intensief en vraagt veel voorbereiding. De voorafgaande vergaderingen zijn onderdeel van het programma.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Ben je lid van HDS, speel je in de senioren van HDS, geef je training of coach je, of ben je op een andere manier verbonden met de jeugd van HDS en zou je graag mee willen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Weet je nog niet zeker of je tegen die tijd mee zou kunnen i.v.m. studie of het opnemen van vrije dagen? Stuur toch je naam en andere gegevens. Laat ons even weten in welk team je speelt en waarom je graag mee wilt. Doe dit voor 20 augustus 2017, naar [email protected]. De eerste vergadering staat gepland op zondag 27 augustus, tijd volgt nog. Wij hebben er zin in!

De hoofdleiding: Bram, Liza en Ilona.