2021 Zaal 0. Bal stick met balk.png 2021 Zaal 0. Bal stick zwart-geel.png 2021 Zaal 1. bal met stick.png 2021 Zaal 2. bal met stick_balk.png 2021 Zaal 3. balken.png 2021 Zaal 4. meiden in de zaal.png
HDS en vrijwilligers........ want samen zijn we HDS
Ben jij ook blij dat jullie kinderen iedere week hun wedstrijd kunnen spelen met scheidsrechters? Het team heeft een coach en jullie kunnen een lekker drankje aan de bar halen. Je voelt je welkom in het clubhuis. Je weet in welk team je zoon of dochter speelt en er worden regelmatig leuke feestjes georganiseerd. Het materiaal voor het team is in orde. Kortom, onze vereniging bruist van het leven!Dat lukt met de inzet van veel vrijwilligers! Allemaal leden en ouders die zich voor korte of langere tijd structureel of voor een bepaalde activiteit inzetten voor onze vereniging. Dus ook voor jou.Ik als vrijwilliger? 

Druk, druk, druk …
Allereerst: vrijwilligerswerk is vooral ook leuk! En twee: als vrijwilliger hoef je niet direct voor een heel seizoen actief te zijn. Natuurlijk zoeken we vrijwilligers voor de commissies, maar ook vrijwilligers die bij activiteiten, zoals feesten (Sinterklaas en Kerst), toernooien, hockeyclinics, minislotdagen etc., willen helpen. Er zijn zo veel verschillende activiteiten, dat we ook als club veel verschillende talenten nodig hebben om een steentje bij te dragen.

Nieuwsgierig? Mail dan naar [email protected]